Jag har ingen hatt

… och det är för att jag inte behöver nån.  Jag tycker inte jag har uppnått den åldern ännu så att jag kan bära hatt dessutom behöver jag inte en hatt så att jag kan äta upp den som jag lovade i ett tidigare inlägg om deltagarrekordet på 163 spelare inte slogs i år.

Med 220 deltagare anmälda just nu så verkar det väldigt otroligt att det skulle bli ett sådant manfall att antalet deltagare skulle gå under 163 stycken. Men man kan ju inte vara helt säker så jag har funderat ut en backup plan: Om deltagarrekordet inte slås i år ska jag äta upp Lars Grahn’s hatt!

Lasse är en känd schackjournalist/bloggare och tidigare chefredaktör för TFS.

Han beskriver närmare sin hatt i ett inlägg på sin blogg (i slutet av artiklen).  Enligt uppgift där så ska hatten se ut som den som Van Morrison bär i följande videoklipp:

https://www.youtube.com/watch?v=BteIwbKU_iQ

uff…den ser svårtuggad ut!

Att Lasse kommer och besöker turneringen är jag ganska så övertygad om så om deltagarantalet börjar rasa och närma sig 163 så behöver jag schacksveriges hjälp med att lura i Lasse att hans hatt passar perfekt i ett vårligt Tylösand så att jag kan stjäla hatten i ett obevakat ögonblick för att sedan sätta tänderna i den. Om nu oturen skulle vara framme och det skulle bli 162 deltagare…

En reaktion på ”Jag har ingen hatt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.